“Jót, s jól! Ebben áll a nagy titok…”

Hotelutalvány

Hotelutalvánnyal az E’POINTS CLUB rendszerbe tartozó szállodákban 2fő részére ingyenesen vagy kedvezményesen lehet szállást igénybe venni az utalvány érvényességi ideje alatt. Az utalvány csak egyszeri foglalásra használható fel.

Az E’POINTS CLUB PROGRAM-ban résztvevők kötelesek 2 személy számára személyenként és éjszakánként reggelivel és vacsorával foglalni szobát. Az E’POINTS CLUB PROGRAM nem tartalmazza a reggeli, a vacsora, valamint a szolgáltatások költségét, amit közvetlenül kell kifizetni az adott szállodában.

Az ellátás éppen aktuális ellenértéke felől, esetleges akciókról és felárakról a Vevőnek az E’POINTS Ügyfélszolgálaton keresztül kell információt kérnie.

Az E’POINTS CLUB PROGRAM kedvezményes használatának feltétele, hogy a mindenkori szobafoglalások ügyfélszolgálatunkon keresztül történjenek. Szállásigényüket ügyfélszolgálatunk felé kezdeményezheti az internetes honlapunkon, egyéb írásos formában vagy személyesen telefonon. Minden foglalás függ a rendelkezésre álló szállodai szobák számától. A foglalás csak akkor biztosított, ha a szálloda azt írásban visszaigazolja.

* Az utalvány sorszámmal, bélyegzővel és aláírással ellátva érvényes.

Hotelutalványok meghosszabbítása

A közeljövőben lejár az érvényességi idő, de még nem tudta felhasználni utalványait?

Cégünk lehetőséget biztosít arra, hogy utalványai ne vesszenek kárba – legyártásuknak díjáért újabb 1 évre meghosszabbítjuk azokat.

Ügyfélszolgálati irodánk elérhetőségeit megtalálja a Kapcsolat menüpont alatt, ahol tájékoztatjuk a további információkról.

* Kérjük, minden esetben hivatkozzon a meghosszabbítani kívánt E’POINTS Club Program Hotelutalványok sorszámára, valamint az utalásnál a közlemény rovatban legyen kedves feltüntetni a nevet és a levelezési címet, ahova az utalványokat postázhatjuk.

 

Clubtagjaink részére további kedvezményeket biztosítunk!

Amennyiben Ön rendelkezik E’POINTS Clubkártyával, és szeretné meglepni ismerőseit, rokonait egy kellemes pihenéssel, részükre E’POINTS Club Program Hotelutalványt lehet vásárolni, így a kedves Vendégek ugyanolyan kedvezményben részesülnek, mint Ön!

Az utalványok díjáról ügyfélszolgálatunkon keresztül lehet érdeklődni a 06 70263-6803-as telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@epoints.hu e-mail címen.

* Kérjük, segítse munkánkat és minden esetben hivatkozzon Clubkártyája sorszámára!