Birinyi Apartman

Birinyi Apartman

A páratlan természeti kincsekben, csodálatos szigetekben gazdag, és Európa talán legszebb tengerpartjával rendelkező Horvátország egyik leghosszabb szigetén, Hvar-on kínálunk Önnek és családjának egy kitűnő kikapcsolódási lehetőséget.

Apartmanjaink Vrboska városában találhatók a sziget északnyugati részén. Jellegzetes, kitűnő borok és tradícionális ételek várják az ide látogatókat, így nem csupán egy feledhetetlen tengerparti nyaralást ajánlunk, hanem különlegességekben gazdag gasztronómiai élményt is.

Hvar szigetről, városairól, és látnivalóiról is részletes információkkal szolgálunk, segítve ezzel a nyaralás aktív eltöltését.

Autóval közlekedők számára rendkívül hasznos lehet az oldalról elérhető autós útvonaltervező, mellyel Európa bármely országából könnyedén eljuthat Hvar-ra, ebbe a gyönyörű adriai paradicsomba.

A fiatal és az idősebb korosztály is megtalálja Hvar-on a neki megfelelő szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget. Szórakozóhelyek, pub-ok, éjszakai bazárok és meghitt, romantikus sétálóutcák jellemzik Horvátország szinte minden nyaralóhelyét.

A merülés, búvárkodás szerelmesei is megcsodálhatják itt a kalandos és páratlan szépségű tengeri világot.

Ha a honlapunkon található információk és képgalériák felkeltették érdeklődését ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen, vagy telefonon keresztül, hogy segítséget nyújthassunk egy feledhetetlen horvátországi nyaralás eltöltéséhez.


Kedvezmények

Kedvezmény mértéke a mindenkori listaárból: 20%

Apartmanok

Ezúton ajánljuk figyelmébe az Adria leghosszabb szigetén, egy csendes kis halászfaluban található, rendkívül családias hangulatú, kétszintes apartman-házunkat. Immár a negyedik évben várunk szeretettel minden pihenni vágyó vendéget.

Elhelyezés

  • egyszobás/kétszemélyes illetve
  • kétszobás/négyszemélyes apartmanokban

Az apartmanok mindegyikében található

  • előtér minikonyhával (két főzőlap, mosogató, kis hűtő)
  • zuhanyzó, WC.

24 fős befogadóképesség, időben történő foglalás esetén, lehetővé teszi nagyobb baráti társaságok, illetve egyéb csoportok elhelyezését is. Az apartman-ház emeletén található egy hatalmas terasz, melyrőlcsodálatos kilátás nyílik a kikötőre, az öböl bejáratára, valamint a szemközti, dús erdők borította hegyekre.

A háztól kb. 700 méterre található Vrboska legnagyobb strandja, melynek egyik oldala egy védett öbölben található, talaja apró kavicsos, és gyermekes családok számára is ideális. A strand másik része a tenger felé nyitott, lapos sziklás talajú, és egy más stílusú fürdőzést biztosít az itt nyaralók számára.

Mindezeken túl a sziget rengeteg egyéb izgalmas meglepetéssel is szolgál, ki-ki megtalálhatja az ízlésének és hangulatának legmegfelelőbb kikapcsolódási formát (tengeri hajókirándulás, kirándulás a mindig nyüzsgő Hvar-ba, a számtalan kis öblöcske nyújtotta izgalmas túrázás, a helyi konyha különleges tengeri csemegékkel párosuló változatos íz világának felfedezése, stb.).


KépekKépek


Galériák

Kívülről

Szobák

Szolgáltatások, wellness

Birinyi Apartman

Hvar

Kedvezmények

Kedvezmény mértéke a mindenkori listaárból: 20%