Platán Panzió ***

A Platán Panzió, a Pilis-hegység 700 méter magas csúcsán, a tölgy, bükk és fenyőerdők háromszögében található, mindössze félórányi autóútra a fővárostól. Panziónk tizenegy szobával rendelkezik. A panziónk szobáit igyekeztünk úgy kialakítani, hogy eltérő igény szinteket tudjunk egy házon belül kielégíteni, ezért a három csillagos aranyos kis szobáktól, a gazdagon bútorozott luxus színvonallal kialakított szobán át, a kétszobás, két fürdőszobás, óriási terasszal rendelkező családi apartmanig választhat a kategóriák között. Valamennyi szobánk színes tévével és önálló fürdőszobával felszerelt. A kutyával, cicával érkezőket is szívesen várjuk.


Kétszobás apartmanok

Egy franciaágyas hálószobából és egy ülőgarnitúrás nappaliból áll, színes tévével, két zuhanyzós fürdőszobával, 2 wc-vel felszerelt. A szoba gazdagon bútorozott, az ülőgarnitúra kihúzható ággyá alakítható, így 4 fős családoknak is alkalmas. Az apartman 16 négyzetméteres óriási terasz-erkéllyel rendelkezik, kerti bútorozva. Árát úgy határoztuk, meg, hogy 2-4 fő veheti igénybe.

Franciaágyas szobák

Bútorozottak, színes tévével, hűtőszekrénnyel, zuhanyzós fürdőszobával és wc-vel felszereltek. Pót ágyazhatóak is, de a kényelem szempontjából csak 1 pótágyat javaslunk, bár kérésre 2 is elhelyezhető benne.

Luxus apartmanok

A panzió épületében, luxus módra kialakított, 40 m2 alapterületű lakosztály, hozzá kapcsolódó, 25 m2 alapterületű galériás hálórésszel, kétszemélyes sarokkáddal, a fürdőszobától elkülönített wc-vel, nagyképernyős TV-vel, 5.1-es kiépített házimozi és hi-fi rendszerrel, számítógéppel, korlátlan internet használattal, hűtőszekrénnyel, háromrészes ülőgarnitúrával, pipereasztallal, franciaágyas hálórésszel. Az apartmanhoz tartozik egy galériás hálórész, amit nagyobb létszámú családok, társaságok esetén ajánlunk. Ezzel a galériás hálórésszel, a luxus apartman befogadóképessége, akár 10 főre is bővülhet.


Képek


Látnivalók a környéken

A pihenés mellett sokat kirándulhat vagy akár kerékpározhat az ország legkiterjedtebb erdei aszfaltos kerékpárútjain. Panziónk szomszédságában igen kellemes hangulatú uszodát, szaunát, tenisz pályát és bowling pályát talál, télen a felvonós sípályán síelhet. Ha szereti a termálfürdőket, akkor mindössze 15 perc autóútnyira találhatja az esztergomi fedett-nyitott termál élményfürdőt. További 3 percet autózva, az új Mária Valéria hídon átkelve, Szlovákia egyik legkellemesebb, fedett-szabatéri élmény-termálfürdőjét élvezheti. Programjai során meglátogathatja a festgői szépségű Szentendre hangulatos utcáit, Duna parti sétányát, vagy megcsodálhatja, a közeli Esztergomoz, de akár behajózhat a Dunán Budapest szívébe végigsétálva a város leglátványosabb részein.


Képek


Platán Panzió étterme

Éttermünk rendkívül barátságos és meleg hangulatú, melyhez tartozik egy óriási fapallós szabadtéri terasz is. A dohányosokra és a nem dohányosokra is gondoltunk, amikor egy teljesen különálló dohányzó éttermet alakítottunk ki panziónkon belül.


Képek


Galériák

Kívülről

Szobák

Étterem

Platán Panzió ***

Dobogókő