Korona Hotel*** Hajdúszoboszló

A Korona Hotel*** Hajdúszoboszló szívében, a mediterrán és a mai modern stílusirányzat ötvözetében épült vár jellegű építmény, a Termál és Gyógyfürdő főbejáratától 50 m-re található. A szobák kialakításánál az enteriör elegáns stílusát a vendégek lehetséges igényeivel kívánták összhangba hozni.


A Korona Hotel*** 33 egyedi és igényes kialakítású szobával rendelkezik. A vendégek komfortérzetét a szobák alapfelszereltségéhez tartozó fürdőszoba, LCD tv, mini hűtő, és ingyenes internet csatlakozás teszi teljessé! A kétágyas illetve négyágyas szobák, egy témára: franciaágyas vagy kanapés, összenyitható ill. mozgássérülteknek kialakított változatban. Vendégek franciaágyas vagy külön ágyas megoldást választhatnak. A szoba alapfelszereltsége esetenként kihúzható kanapéval egészül ki, így a szoba akár 3-4 fő elhelyezésére is alkalmas. Gyermekes családok részére ideális megoldást nyújtanak a “family”   négyágyas szobák. Valamennyi kétágyas szoba zuhanyzós fürdőszobával, illetve csaknem mind erkéllyel rendelkezik.


Képek


A Korona Hotel***  szolgáltatásait a wellness részleg teszi teljessé. A finn, infraszauna, kültéri medence és a jakuzzi a mai felfokozott, stresszes életmód mellett már elengedhetetlen ahhoz, hogy a test és a lélek egyaránt regenerálódni tudjon. A hét minden napján várják a test és lélekben felfrissülni vágyó vendégeket, kiemelt figyelmet fordítva szolgáltatásaik bőséges kínálatára. Mind a családbarát- mind a gyermek- és bababarát, valamint a wellness szolgáltatásukkal igyekszenek Vendégeik kellemes kikapcsolódását biztosítani a szállodában.


Képek


2017. október 29.-én megnyitották Hajdúszoboszlón Olasz éttermüket, a Páguro Ristorante-t.
Az olasz konyha világszerte ismert és kedvelt ételekkel büszkélkedhet, elég csak a pizzára gondolni.
Ételeiket rendkívüli választékosság és könnyedség jellemzi. Gondosan összeválogatott eredeti olasz alapanyagokból, eredeti olasz recept alapján készítik ételeiket, ide varázsolva Olaszország ízvilágát és hangulatát!

Vendégek rendelkezésére áll reggeliző és különterem, ahol lehetőség van céges vagy családi rendezvények, állófogadások, zenés estek lebonyolítására.


Képek


Galériák

Belülről

Kívülről

Szobák

Szolgáltatások, wellness

Étterem

Korona Hotel*** Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszló