Barátság Gyógy és Wellness Szálloda***+

"Ahol test és lélek öröme a pihenés és gyógyulás forrása"

Hajdúszoboszló zöldövezetében, a szállodasétány szívében található a Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior., mely a város legmagasabb épülete révén csodás panorámát nyújt. Gyógyvize és szolgáltatásai által kiváló lehetőséget biztosít pihenésre és gyógyulásra minden korosztály számára, továbbá kiváló helyszíne konferenciáknak, kisebb meetingeknek, tréningeknek.

Standard kétágyas szoba

A standard kétágyas szobák 24 m2 nagyságúak, tusolóval vagy káddal, WC-vel, hajszárítóval, minibárral, saját széffel, telefonnal, televízióval felszereltek és erkéllyel, valamint wi-fi elérhetőséggel rendelkeznek. 117 darabbal rendelkezik a szálloda, 1 db pótágy elhelyezésére alkalmasak. 115 db standard kétágyas szoba áll rendelkezésre.

Junior Apartman

A Junior apartmanok 48 m2 nagyságúak, nappali és hálószoba résszel rendelkeznek. Mindegyik 1 db zuhanyzóval, WC-vel, hajszárítóval, minibárral, saját széffel, telefonnal és televízióval felszerelt és erkéllyel, valamint wi-fi elérhetőséggel is rendelkezik. 2 db pótágy elhelyezésére alkalmas. Szállodánk 6 db junior apartmannal rendelkezik.

 

Premium Apartman

A premium apartmanok 51 m2 nagyságúak, nappali (kétszemélyes kihúzható kanapével) és hálószoba résszel rendelkeznek. Minden Premium apartmanban 2 db zuhanyzó, toalett, hajszárító, minibár, saját széf, telefon és televízió található, valamint erkéllyel és wi-fi elérhetőséggel is rendelkezik. 2 db pótágy elhelyezésére alkalmas. Szállodánk 9 db premium apartmannal rendelkezik.

 

Akadálymentes szoba

Az akadálymentesített szobák 26 m2 nagyságú kétágyas szobák, melyek speciálisan kialakított tusolóval és toalettel, hajszárítóval, minibárral, saját széffel, telefonnal, televízióval felszereltek valamint wi-fi internet elérhetőséggel és segélyhívó berendezéssel rendelkeznek. A földszinten helyezkednek el, így erkéllyel nem rendelkeznek, de ennek megfelelően ennyivel nagyobb a szoba alapterülete. 1 db pótágy elhelyezésére alkalmasak.


Képek


A szálloda saját fürdője számtalan vizes élményt biztosít.

 

A termálcsarnokban két különböző hőfokú gyógyvizes medence élményelemekkel (buzgárok, nyakzuhany, derékzuhany) áll a vendégek rendelkezésére. A súlyfürdő, Kneipp-kúra medencék a gyógykezeléseket hatékonyabbá teszik. Az infraszauna, a finnszauna, a gőzfürdő és a pezsgőfürdő gondoskodik a kellemes regenerálódásról és a felfrissülésről.

A gyermekpancsoló a kisebb gyerekek részére biztosítja a felhőtlen szórakozást.

Mozgáskorlátozott vendégeink számára a lépcsőkön történő közlekedéshez és a medencékbe történő ki- és beszálláshoz külön erre a célra kialakított gépekkel rendelkezünk.

A Szálloda kertjében egy egész évben működő gyógyvizes medence élményelemekkel, a nyári hónapokban saját úszómedence üzemel.

 

Fürdő nyitvatartás

  • Vasárnap - Csütörtök: 07:00 - 18:00
  • Péntek - Szombat: 07:00 - 19:00

Képek


Éttermi szolgáltatások

 

Klimatizált éttermünkben a bőséges svédasztalos reggeli, könnyű ebéd és büfévacsora mellett magyaros, nemzetközi és reform ételkülönlegességeket is kínálunk vendégeinknek. Éves ajánlatunkban a gasztronómiai eseményekhez igazodó programokat is kínálunk. (Farsang, Borvacsora, Sörfesztivál, Bioétel fesztivál, Márton nap)

A szállodánkban található Lobby Bár hangulatos környezetben, minden nap széles sütemény- és italválasztékkal, kávéval várja kedves vendégeinket. Hetente négy este élőzene szórakoztatja vendégeinket.


Képek


Galériák

Belülről

Kívülről

Szobák

Szolgáltatások, wellness

Étterem

Barátság Gyógy és Wellness Szálloda***+

Hajdúszoboszló