Hotel Három Gúnár ****

Kecskemét szívében, a Katona József Színház szomszédságában, a megújult Hotel Három Gúnár és Rendezvényház egész évben várja vendégeit! Négy különböző szobakategóriával, wellness szolgáltatásokkal és különleges gasztronómiai élményekkel.

1988-ban nyitotta meg először kapuit a Hotel Három Gúnár, majd 2010. december közepétől új korszak kezdődött a hotel történetében: a szálloda teljes felújítása és bővítése következtében megújult a Hotel Három Gúnár.

Szállodánk ideális elhelyezést nyújt üzletemberek, turisták, egyéni és csoportosan érkező vendégek számára köszönhetően a különböző szolgáltatásoknak a rendezvénytermektől a wellness lehetőségekig.

Konferenciák, bemutatók akár családi rendezvények tökéletes helyszíne lehet a Hotel Három Gúnár és Rendezvényház! Személyre szabott, egyedi ajánlatokat tudunk biztosítani, hiszen számunkra a vendég igényei és elégedettsége a legfontosabb! Különféle kikapcsolódási lehetőségekkel és színes programokkal várjuk kedves vendégeinket az év bármely napján!

Kecskeméten elsőként Hotelstars Union minősítést kapott a négycsillagos, családbarát Hotel Három Gúnár és Rendezvényház! A minősítés elnyerése a vendégek számára azt tükrözi, hogy a szálloda szolgáltatásaiban és minőségében egyaránt megbízhatnak, valamint a hotel színvonala magasan kiemelkedik, mint országos, mint európai viszonylatokban is.

A régió kulturális központjaként pezsgő élettel fogadja vendégeit a „hírös” város. A környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény-és állatvilágával, valamint számos, érdekes programlehetőséggel várjuk az érdeklődőket szinte az ország közepén, az Alföldön.

Hotel Három Gúnár elnyerte a Top Quality Hotel-minősítést!
Top Quality Hotel-pecsétet azoknak a szálláshelyeknek ítélnek oda, amelyek kiemelten magas szintű ügyfél-elégedettséggel, rugalmas foglalási feltételekkel, ingyenes kiegészítő szolgáltatásokkal és megbízható árakkal rendelkeznek. Egy másik fontos szempont a díjazás során az arra vállalt garancia, hogy a szállodai szobákat legalább olyan jó árakon kínálják, mint a piacon található összes többi értékesítési csatorna. Így a HRS azokat a szállodákat jutalmazza, amelyek folyamatosan központba állítják a minőségi kritériumokat.A minőséget jelölő pecsét megjelenik a szállodalistában és megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy gyorsan és könnyen kiválasszák a számukra megfelelő szállodát.
Tobias Ragge, a HRS ügyvezető igazgatója kifejtette: "A tapasztalataink azt mutatják, hogy amikor szállásfoglalásra kerül sor, nem csak az ár számít. A minőség egyre fontosabb az ügyfelek számára."


Szobák

A szállodafejlesztés során a korszerűsítés mellett a kényelem és a „kényeztetés” is a középpontban került.

A szálloda 54 szobája 2010-ben teljesen megújult: a Standard és Classic szobák felújításra kerültek,  az épület új szárnyában pedig a Prémium szobák kerültek kialakításra. Az épületre hangszigetelt nyílászárók kerültek, a szállodában 2 darab mozgássérült szoba került kialakításra, a teljes ház kerekes székkel is könnyen járható.

Minden szoba fűtése és hűtése központilag kialakított, de egyénileg szabályozható lett. Minden szoba telefonnal, televízióval, minibárral, fürdőszobájában kozmetikai tükörrel, hajszárítóval felszerelt, „Prémium” szobáinkban továbbá beépített széf  található. Központi széf a recepción térítésmentesen.

A hotel teljes területén ingyenes Internet hozzáférés (WIFI) működik.

Szobák száma: 54
1 db Standard egyágyas szoba zuhanyzóval
26 db Standard kétágyas szoba zuhanyzóval
2 db mozgássérült szoba zuhanyzóval
8 db Classic kétágyas szoba zuhanyzóval/fürdőkáddal
15 db Prémium kétágyas szoba zuhanyzóval/fürdőkáddal
2 db Lakoszály


Képek


Szolgáltatások

A szobák felszereltsége:
* mágneskártyás beléptető rendszer
* telefon közvetlen vonallal
* televízió
* minibár
* hűtő-fűtő klímarendszer
* WIFI, ingyenes internet hozzáférés
* központi széf a recepción, illetve beépített széf a Prémium szobákban
* hajszárító a fürdőszobában
* állítható kozmetikai tükör a fürdőszobában
* igény szerint gyermekágyat, gyermekfelügyeletet biztosítunk

 

További szolgáltatások:
* reggeli: büférendszerben
* wellness szolgáltatások igénybevétele szállóvendégeinknek benne van a szobaárban: jacuzzi, gyerekpancsoló, szauna, infraszauna, gőzkabin
* Nyilvános számítógép internettel
* igény szerint fürdőköntös
* parkolási lehetőség a szálloda mélygarázsában
* hitelkártya-elfogadás: AMEX, Maestro, MasterCard, Visa
* üdülési csekk elfogadóhely
* ébresztés
* pipermosoda
* szobaszerviz
* képeslap, térkép
* színházjegyek, menetjegyek beszerzése
* virágrendelés
* kedvenc kisállatait is szívesen látjuk

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy szállodánk nemdohányzó épület!

 

Wellness

A szálloda újjászületésének elhatározásakor az volt a fő célunk, hogy a hozzánk érkező vendégeknek az épület falai között többféle feltöltődési, kikapcsolódási lehetőséget tudjunk kínálni, melyek megfelelnek a mai kor igényeinek. Bízunk benne, régi és új vendégeink megelégedésére hoztuk létre a szálloda -1 szintjén wellness szigetünket, melynek alapszolgáltatásait (jacuzzi, gyerekpancsoló, szauna, infraszauna, gőzkabin) szállóvendégeink térítés nélkül vehetik igénybe. Igény esetén fürdőköntöst és szauna törölközőt biztosítunk.

Wellness szolgáltatásaink:
* jacuzzi
* gyerekpancsoló
* finn szauna
* infraszauna
* gőzkabin
* frissítő masszázs

* Kecskemét kártya elfogadóhely


Képek


Étterem

A Szakácsszövetség Védnöki Tábláját 1987 óta birtokló éttermünk is megújult a szálloda átépítésével együtt. A minőség azonban továbbra is a legfontosabb számunkra, melynek garanciája a nyitás óta fennálló vezetésünk. Éttermünkben a hagyományok tisztelete, a kiváló ízek harmóniája modern arculattal párosul. Étlapunk széles választékot nyújt mind a hagyományos magyar ételekből, mind pedig a nemzetközi konyha specialitásaiból, valamint - a tradíciókat követve – az elmaradhatatlan libaételeinkből.

Családok, baráti társaságok, üzletemberek figyelmébe ajánljuk igényesen berendezett éttermünket, ahol meghitt hangulatban élvezhetik a kiváló ízeket. Tavasszal és nyáron az étteremhez kapcsolódó teraszunk hangulatos színfoltja a belvárosnak.

A légkondicionált étterem 70-80 fő befogadására alkalmas. Szállóvendégeink itt fogyaszthatják el reggelijüket, melyet büférendszerben szolgálunk fel minden nap 6.30-10 óráig.

Az étteremhez kapcsolódó hangulatos bár kellemes hangulatú beszélgetések ideális helyszíne.

További szolgáltatásaink:

* Party service szolgáltatás, külső helyszínen történő rendezést is vállalunk.

* Hitelkártya-elfogadás: AMEX, Maestro, MasterCard, Visa, Union-Pay
* OTP Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
* MKB Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
* K & H Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely
* Étkezési utalványokat elfogadunk: Erzsébet utalvány, Posta Paletta, Ticket Restaurant jegy/ kártya, SodexoPass jegy/ kártya
* Kecskemét kártya elfogadóhely
* +PlusClub Silver/ Gold kártya elfogadóhely

Nyitva tartás:
hétfőtől csütörtökig, valamint vasárnap: 6.30-10.00 és 11.30-23.00
pénteken és szombaton: 6.30-10.00 és 11.30-24.00

Asztalfoglalás: (+36) 76/483-611

Legyen Ön is részese nálunk az asztali örömöknek és a hagyományos magyaros vendégszeretetnek!


Képek


Galériák

Belülről

Kívülről

Szobák

Szolgáltatások, wellness

Étterem

Hotel Három Gúnár ****

Kecskemét